Z domu nechcela odísť a jeho majiteľovi vyhádzala na zem veci. V dvoch obciach ukradli telefónne automaty. V bare sa priotrávili kysličníkom uhoľnatým

17.01.2010 Celý región

Z domu nechcela odísť a jeho majiteľovi vyhádzala na zem veci: Z prečinu porušovania domovej slobody obvinili včera prešovskí policajti 22 ročnú Prešovčanku.
Mladá žena bez oprávnenia vošla vo štvrtok (14.1.2010) večer do jedného z rodinných domov v obci Dulová Ves, okr. Prešov. Najprv preliezla plot a následne cez neuzamknuté dvere vošla do domu. Majiteľ domu ju viac krát upozornil, aby z domu odišla, čo však neurobila. Naviac počas toho, ako bola v dome povyhadzovala na zem osobné veci majiteľa domu, poškodila termostat, videokameru a z chladničky zhodila na zem acidofilné mlieko a paradajky. Škoda, ktorú obvinená Prešovčanka spôsobila bola vyčíslená na 200. - €. Polícia ju stíha na slobode.

V dvoch obciach ukradli telefónne automaty:
Krádež dvoch telefónnych automatov vyšetrujú od včera sabinovskí policajti.
Zatiaľ neznámy páchateľ ukradol v dobe od 13.1.2010 do 15.1.2010 v obci Šarišské Sokolovce telefónny mincový automat spolu s nerezovou skrinkou. Automat bol priskrutkovaný do murovanej steny zastávky SAD. Odtiaľ odišiel do susednej obce Uzovce, kde tiež ukradol telefónny mincový automat spolu s nerezovou skrinkou a stojanom. Automat bol umiestnený k betónovej platni na zemi pri obecnom úrade. Spôsobená škoda je vyčíslená na 2 000. - €. Polícia v oboch prípadoch začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

V bare sa priotrávili kysličníkom uhoľnatým:
Päť ľudí sa vo štvrtok (14.1.2010) večer priotrávilo v jednom z barov v obci Bystré, okr. Vranov n/Topľou, kysličníkom uhoľnatým.
Z doposiaľ nezistených príčin a z neznámeho zdroja došlo v bare v čase okolo 22:30 h ku kontaminácií vzduchu kysličníkom uhoľnatým. Z jedenástich prítomných hostí sa piati muži vo veku 17-28 rokov týmto plynom intoxikovalo a boli záchrankou prevezení na ošetrenie do nemocnice. Podľa predbežných lekárskych správ by ich doba liečenia nemala presiahnuť tri dni. Prípad vyšetrujú hanušovskí policajti, ktorá začali trestné stíhanie vo veci pre prečin všeobecného ohrozenia.
 

Vyberte región